Vaart met VOER

Het gaat goed met ons boek VOER – vaart maken met de voedseltransitie, dat op 1 december 2017 op de markt kwam. Honderden exemplaren vonden hun weg naar lezers, die er vrijwel allemaal lovend op reageren. “Wat een inspirerend boek”. “Compleet, richtinggevend, een mustread.” “Scherp geschreven en toch oplossingsgericht.” “Ik snap nu eindelijk waar de grote problemen in ons voedselsysteem over gaan, maar ook wat ik er zelf aan kan doen”. Zomaar wat opmerkingen van professionals en geïnteresseerde leken die tot onze eerste kring van lezers behoren. Maar ook minister Schouten van LNV vond VOER recent in de goodybag van een congres ‘Jong Leren Eten’ waar zij sprak.

Her en der worden we uitgenodigd voor presentaties. Zo bracht het boek Youetta Visser en mij al op de bijeenkomst ‘Flows of Food’ van de Foodcouncil MRA (7 december, Beurs van Berlage), bij de jaarvergadering van De Fruitmotor (8 december), op de Biobeurs in Zwolle (17 januari), bij de Raad voor de Integrale Duurzame Landbouw en Voeding RIDLV (15 maart), bij Dordttalk in Dordrecht (22 maart) en staan we op 25 april in het zojuist geopende Green House in Utrecht. Ook luisteren we op 23 juni de Bildtse Aardappelweken op in Friesland.

Ook interesse in een presentatie over ons boek? Of andere suggesties hoe we nóg meer mensen kunnen inspireren werk te maken van de voedseltransitie? Studenten in het groene onderwijs bijvoorbeeld? Of sprekers op jouw congres of bijeenkomst over voedsel? Mail dan naar sandra@deschaalvankampen.nl

Deel dit artikel opTweet about this on TwitterShare on Facebook
voedseltransitie-11
Scherp geschreven en toch oplossingsgericht.